Gå till huvudinnehåll

Då får Husköp i blindo premiär

17 september 2024

Den 8 oktober är det äntligen premiär på Viaplay och TV3 för den andra säsongen av Husköp i blindo, under ledning av Carin da Silva. Vid sin sida har hon även denna gång inredningsexperten Lena Nyholm och den rutinerade fastighetsmäklaren Sebastian Stojanovic. Tillsammans bjuder de på spektakulära renoveringar, och minst sagt intressanta husköp.  
- Vi har roliga och lite annorlunda projekt på gång som vår inredare Lena tar sig an med bravur, säger Carin da Silva. 

I Husköp i blindo lämnar par över sitt husletande och sina besparingar i händerna på ett team experter som sedan har fullmakt att köpa, renovera och inreda deras framtida drömboende. Första säsongen hade premiär i fjol, och nu kommer en andra säsong som även den är baserad på det danska succéprogrammet Buying Blind Denmark.  

- Precis som första säsongen så kommer tittarna att få följa med på en känslomässig berg- och dalbana, när deltagarna går mellan hopp och förtvivlan. I den här säsongen har vi roliga och lite annorlunda projekt på gång, säger programledaren Carin da Silva. 

Under säsongen får tittarna följa familjer och par från olika delar av Sverige som har haft svårt att finna sitt drömboende. De har letat i flera år utan att hitta något som faller dem i smaken, och har nu vänt sig till programmets experter för hjälp. Under säsongen får tittarna bland annat bekanta sig med en fyrbarnsfamilj som efter flera år ska lämna sitt hem i Kenya, och flytta tillbaka till Sverige. Till sin hjälp har de inredningsexperten Lena Nyholm och fastighetsmäklaren Sebastian Stojanovic som efter mycket letande hittar ett hem åt familjen, i en av Landskronas mest ikoniska fastigheter.  

- Detta är ju ett program som skiljer sig från andra inredningsprogram som man kan se nuförtiden. Det innehåller en blandning av många känslor. Kommer deltagarna att bli nöjda? Kommer de hinna klart i tid? Och så vidare. Sen får tittarna också ta del av fantastisk inredning och får samtidigt massvis med tips och trix. Går man i köptankar så är detta ett måste att se då man lär sig att tänka och se utanför ramarna, säger Carin da Silva.  

Husköp i blindo säsong två har premiär på Viaplay och TV3 den 8 oktober. Under säsongen besöker experterna familjer och par i: 

  • Landskrona
  • Malmö
  • Örnsköldsvik
  • Örebro
  • Svärdsjö 

Kontakter

Jenny Nielsen

PR Project Manager

Presskontakt för vårt non-scripted/scripted innehåll och generella pressfrågor