Gå till huvudinnehåll

Då har Paradise Hotel premiär

9 augusti 2024 - Senast uppdaterad 12 september 2024

Nedräkningen har börjat. Nu är det exakt en månad kvar tills Paradise Hotel gör comeback. Den 9 september har den nya säsongen premiär på Viaplay, TV3 och Pluto TV. Här är den nya kampanjen för årets omgång – där även jokern Emil Renmarker avslöjas.
- Vi tar tillbaka "hotel" i Paradise Hotel. Det är dags att checka in igen och peppen är total, säger programledaren Rebecca Stella.

Paradise Hotel är tillbaka i sitt ursprungsformat med heta känslor, mycket drama, kärlek och svek. Årets deltagare rör om i grytan och spelar spelet i jakten på en halv miljon kronor. I dag är det exakt en månad kvar till premiären den 9 september på Viaplay, TV3 och Pluto TV. Inför premiären släpps nu också säsongens officiella poster där deltagarna är redo att checka in på hotellet igen där de välkomnas av programledaren Rebecca Stella.

- Det är en maxad säsong och jag vet att många har längtat. Jag tror och hoppas att vi kommer leva upp till förväntningarna. Jag är sjukt taggad på att tillsammans med tittarna och deltagarna ta klivet in på hotellet igen. Som alla vet kan ju allt hända på Paradise Hotel, säger Rebecca Stella.

Paradise Hotel kommer att sändas tre dagar i veckan, måndag till onsdag, med start den 9 september. Avsnitten släpps först exklusivt vid midnatt på Viaplay. Nytt för i år är att programmet också gör comeback på TV3 där det visas klockan 22:00, då släpps även avsnittet på Pluto TV. 

Flera av deltagarna är redan avslöjade såsom all starts-deltagarna Diana Moseni och Casper Wolter samt nykomlingarna i PH-världen Diego Martinez Parra, Amanda Fransson och Moa Melin. Nu kan vi också avslöja att Emil Renmarker kommer in som joker i Paradise Hotel och får många hjärtan att slå lite extra.

-  Det var en sjuk upplevelse att kliva in i huset. Jag gick in med öppet hjärta och inställningen att blir jag kär så blir jag kär, vinner jag pengarna så vinner jag, säger Emil Renmarker.

Han är inte helt okänd för tittarna då han tidigare varit med i Love Island tillsammans med bland andra Ike Abika, som också gör comeback i årets Paradise Hotel.

Här är alla deltagare som hittills presenterats:

Victoria Engström, 22, Stugun, @victoriaengstrm

Moa Melin, 24, Stockholm @Moaemelia

Hannah Johansson, 23, Linköping @Hannah.johansso

Shyrin Masoudi, 23, Göteborg @shyrinmasoudi

Amanda Fransson, 27, Hässleholm @amandafranssoonnn

Fredrik Olsson, 28, Rhodos (från Örebro) @fredrikolssonx

Ikenna Abika, 29, Älvsjö (från Göteborg) @youknowike

Mattias Helén, 23, Alunda @mattiashelen

Casper Wolter, 26, Stockholm @casperwolter

Diego Martinez Parra, 27, Stockholm @diegoxmami

Hittills presenterade jokrar:

Diana Moseni, 30, Göteborg @DianaMoseni

Bettina Buchanan, 29, Rhodos (från Halmstad) @bettinabuchanan

Emil Renmarker, 23, Trelleborg @emil_renmarker

Paradise Hotel har premiär den 9 september på Viaplay, TV3 och Pluto TV och sänds i 36 avsnitt.

#paradisehotelse

Kontakter

Susanne Nylén

Head of PR & Communications Sweden

Presschef och talesperson för Viaplay och fri-TV i Sverige.