Gå till huvudinnehåll

Här är trailern till den sprakande säsongen av Paradise Hotel

26 augusti 2024 - Senast uppdaterad 28 augusti 2024

Loading the player...

Två veckor kvar till premiären av Paradise Hotel – och nu släpps den officiella trailern till programmets comeback. I trailern syns även ytterligare två jokrar. Emilia Bengtsson och Annalisa Norling Svanbom dyker upp i säsongen och rör om ordentligt i grytan. Paradise Hotel har premiär den 9 september på Viaplay, TV3 och Pluto TV.
- Trailern är bara en försmak på vad denna säsong har att erbjuda. Paradise Hotel är tillbaka med besked och allt vi älskat med programmet, säger programledaren Rebecca Stella.

Drama. Högt spel. Romanser. Svartsjuka. Bromance. Stora svek. Intriger. Alla ingredienser som behövs i Paradise Hotel-grytan ingår i säsong 16 som har premiär den 9 september. Ett bevis på det är den officiella trailern för Paradise Hotel. Höstens omgång bjuder på både nya bekantskaper och kända ansikten när all stars-deltagare checkar in på hotellet. Hittills har flera omtalade deltagare avslöjats. Men det stannar inte där. Nu avslöjas även Emilia Bengtsson och Annalisa Norling Svanbom som jokrar i säsong 16.

Annalisa Norling Svanbom från Västerås är ett nytt ansikte i realityvärlden och väcker starka känslor när hon checkar in på Paradise Hotel.

- Det är otroligt kul att få checka in på hotellet när det äntligen är dags för en comeback med originalformatet! Lite smått overkligt att även Rebecca Stella, den programledaren jag följt genom alla favoritsäsonger, också är tillbaka. En annan sjuk upplevelse var såklart att få träffa bartendern Antonio i verkligheten, Paradise Hotels sanna ikon, säger Annalisa Norling Svanbom och fortsätter:

- Att checka in, speciellt som joker, kan verkligen inte jämföras med något annat. Man kliver rakt in i en bubbla fylld av tuffa beslut, drama, svek, fest och kärlek. Allt detta med väldigt många starka karaktärer med ännu starkare viljor runt sig. Tittarna kommer inte att bli besvikna, man kände i hela atmosfären att Paradise Hotel verkligen är tillbaka!

Emilia Bengtsson från Malmö sågs senast som joker i Paradise säsong 2 där hon klev in sent i programmet och minst sagt rörde om i grytan. Nu checkar hon in igen för att spela spelet i jakten på en halv miljon kronor. Hon har tidigare även varit med i danska Ex on the beach.

Programledaren Rebecca Stella ser fram emot premiären den 9 september.

- Det är så kul att vi släpper lite jokrar också inför premiären. Ryktet går ju och vi släpper några namn på de jokrar som kommer in tidigt i programmet. Men vi har många spännande namn kvar också som tittarna får vänta lite på att få veta vilka de är under säsongens gång. Jag har tjuvkikat på några avsnitt redan och låt oss säga så här: trailern är bara en försmak på vad denna säsong har att erbjuda. Paradise Hotel är tillbaka med besked och allt vi älskat med programmet, säger Rebecca Stella.

Paradise Hotel kommer att sändas tre dagar i veckan, måndag till onsdag, med start den 9 september. Avsnitten släpps först exklusivt vid midnatt på Viaplay. Nytt för i år är att programmet också gör comeback på TV3 där det visas klockan 22:00, då släpps även avsnittet på Pluto TV. 

Här är alla deltagare som hittills presenterats:

Victoria Engström, 22, Stugun, @victoriaengstrm

Moa Melin, 24, Stockholm @Moaemelia

Hannah Johansson, 23, Linköping @Hannah.johansso

Shyrin Masoudi, 23, Göteborg @shyrinmasoudi

Amanda Fransson, 27, Hässleholm @amandafranssoonnn

Fredrik Olsson, 28, Rhodos (från Örebro) @fredrikolssonx

Ikenna Abika, 29, Älvsjö (från Göteborg) @youknowike

Mattias Helén, 23, Alunda @mattiashelen

Casper Wolter, 26, Stockholm @casperwolter

Diego Martinez Parra, 27, Stockholm @diegoxmami

Hittills presenterade jokrar:

Diana Moseni, 30, Göteborg @DianaMoseni

Bettina Buchanan, 29, Rhodos (från Halmstad) @bettinabuchanan

Emil Renmarker, 23, Trelleborg @emil_renmarker

Emilia Bengtsson, 25, Malmö @emiliakriistiina

Annalisa Norling Svanbom, 22, Västerås @annalisanorlings

Paradise Hotel har premiär den 9 september på Viaplay, TV3 och Pluto TV och sänds i 36 avsnitt. Ladda ner den officiella trailern nedan.

#paradisehotelse

Kontakter

Susanne Nylén

Head of PR & Communications Sweden

Presschef och talesperson för Viaplay och fri-TV i Sverige.