Kungsbackarånare kan ha fångats på övervakningsfilm - här är veckans fall i Efterlyst

6 mars 2024

Imorgon är Krimtorsdag tillbaka på Viaplay och TV3. Först ut kl 20.00 ser vi programledare Hasse Aro ta upp veckans fall i Sveriges ledande kriminalmagasin, Efterlyst. Dessutom får vi se ett nytt avsnitt av Svensk fall kl 21.00 på Viaplay och TV3.

Här är fallen i veckans avsnitt av Efterlyst - imorgon, torsdag 7 mars, kl 20.00 på Viaplay och TV3:

KUNGSBACKA: Rånades och bands i sin bostad
Efterlyst tar upp det grova rånet i Kungsbacka natten till den 1 mars i år. Ett par väcktes i sin bostad av att maskerade tjuvar tagit sig in. Paret blev bundna av rånarna medan de letade igenom huset. Kan en bil som fångades av en kamera vara nyckeln till vilka rånarna är?

VÄSTERHANINGE: Han knivhöggs på väg till jobbet
Efterlyst är i Västerhaninge och hjälper polisen med fallet som gäckat dom i ett halvår. Vid 5-tiden på morgonen den 3 oktober förra året blev en man i 30-årsåldern utan vettig orsak nedhuggen med kniv av två gärningsmän. Den knivskadade 30-åringen fick åtskilliga knivhugg och allvarliga skador, men överlevde.

SVERIGE: Tullen kampanjar mot paketsmuggling
Efterlyst gästas av Tullverket som lanserar en kampanj mot paketsmuggling. En betydande del av narkotikan till både storstäder och små orter sker genom olika postförsändelser. Ungdomar och barn utnyttjas som “paketmålvakter”, de övertalas att hämta ut paketen, något som kan förstöra deras liv, när de grips.

STOCKHOLM: Ny våg av sprängningar
Efterlyst besöker Farsta där en bomb allvarligt skadade ett hus och 12 personer fick föras till sjukhus för kontroll. De senaste veckorna har en ny våg av sprängningar drabbat Stockholm. Dåd som är relaterade till de infekterade gängstriderna.

ESKILSTUNA: Hotellreceptionist nominerad till Civilkuragepriset
Efterlyst skildrar hur Emma Johansson fattade misstankar mot en 31-årig man som checkade in på hotellet i sällskap med en 15-årig flicka, som verkade besvärad av situationen. Emma larmade polisen, som kom och avstyrde ett sexuellt utnyttjande, eller möjligt sexköp.

För mer info om embargo och videomaterial kring fallen hör av er till Efterlysts pressansvarige: ruben.labbe@viaplaygroup.com 

Efterlyst sänds varje torsdag 20.00 på Viaplay och TV3. 

#Efterlyst #Krimtorsdag #Viaplay #TV3

Kontakter

Ruben Labbé

Sports & PR Manager

(Föräldraledig)