Gå till huvudinnehåll

Septemberpremiärer på Viaplay

27 augusti 2024

Viaplays tittare har en månad fylld av underhållning att se fram emot. Älskar du reality? Då kommer du inte bli besviken! Tittarfavoriten Paradise Hotel är tillbaka med en ny, rykande het säsong. Följ med till Playa Nix i Mexiko, där både gamla favoriter och nya deltagare gör upp om en halv miljon kronor. Årets viktigaste kväll bjuder Carina Berg in till Barncancergalan - Det svenska humorpriset. Action blir det bland annat i SEAL-Team och Chief of Station medan Power och Sleeping Dog bjuder på nagelbitande spänning. Vi ser två skådespelarfavoriter i nya spännande titlar. Russell Crowe i filmen Sleeping Dogs och Kevin Costner tar på sig cowboyhatten igen i serien Horizon: An American Saga. Barnen kommer inte heller bli besvikna då vi har en rad nya barnfilmer och serier i september såsom Insidan ut 2, Mästerkatten 2 och Iron Man: Armored Adventures. Allt detta och mycket mer på Viaplay i september.

SERIER


Paradise Hotel Sverige säsong 16 

Genre: Reality 
Premiär på Viaplay den 9 september 

Paradise Hotel är tillbaka i sitt originalformat och med Rebecca Stella i programledarrollen. Självklart kommer även kända deltagare tillbaka. Det blir all stars, nostalgiska temaveckor, massor med humor och heta känslor när årets tävlande checkar in på hotellet Playa Nix i Mexiko. Taggade, redo att röra om i grytan och spela spelet, är deltagarna villiga att riskera både vänskap och kärlek i jakten på en halv miljon kronor. Bland årets deltagare finns kända ansikten som Diana Moseni, Bettina Buchanan, Ike McKenna, Mattias Helén, Fredrik “Fimpen” Olsson och Casper Wollter men även många nya PH-deltagare. Förbered er på en sprakande comeback och som ni vet – allt kan hända på Paradise Hotel. 

Barncancergalan – Det svenska humorpriset
Genre: Gala
Sänds på Viaplay den 30 september 

Barncancergalan - Det svenska humorpriset är tillbaka på Viaplay och TV3 - och firar då tio år. Galan leds återigen av Carina Berg som under våren gjorde succé i Melodifestivalen. Galan anordnas tillsammans med Barncancerfonden för att bidra till och stötta den livsviktiga barncancerforskningen och kampen mot barncancer. Som tittare stöttar du genom att bli barnsupporter. Under galan delas åtta priser ut där landets främsta humorister kommer belönas med Papphammarstatyetten, skapad med Gösta Ekmans ikoniska figur som förlaga. Komikerna delar scenen med populära artister och vi kommer självklart att få träffa några av de familjer och barn som drabbats av cancer och höra deras starka historier. 

SEAL Team säsong 7 
Genre: Action/Drama/Krig 
Premiär på Viaplay den 26 september 
 
SEAL-Team är tillbaka med en nu säsong! Vi fortsätter följa ett SEAL-teams professionella och privata liv när de skickas på hemliga och farliga uppdrag, och uppvisar en orubblig patriotism och orädd hängivenhet även vid överväldigande odds. I nya säsongen ställs teamet inför ännu större utmaningar och spänningen når nya höjder. 


Power säsong 1-6
Genre: Krim/Drama
Premiär på Viaplay den 3 september  

James "Ghost" St. Patrick har allt: en vacker fru, en lyxig takvåning på Manhattan och den mest populära nattklubben i New York. Men bakom fasaden döljer sig en helt annan verklighet - han styr stadens mest lönsamma drognätverk, vilket leder till en rad farliga problem. Denna nervkittlande kriminalthriller kommer att hålla dig fängslad genom alla säsonger, som nu finns att streama på Viaplay.

The Rookie säsong 1-5 
Genre: Action/Krim/Drama
Premiär på Viaplay den 16 september 

The Rookie följer John Nolan (Nathan Fillion), en 40-årig man från en småstad som efter en händelse som förändrade hans liv bestämmer sig för att förverkliga sin dröm om att bli polis. Han lämnar sitt gamla liv bakom sig och flyttar till Los Angeles, där han blir den äldsta nybörjaren någonsin på LAPD. Trots sin ålder måste Nolan navigera den farliga, oförutsägbara världen av brottsbekämpning, samtidigt som han försöker bevisa för sina kollegor och sig själv att han kan hålla jämna steg med de unga rekryterna. Serien är en blandning av drama, action och humor, där Nolan ställs inför både personliga och professionella utmaningar i sin nya roll. 

Andra utvalda seriepremiärer på Viaplay i september:

1 september
Churchill's Forgotten War 
Gem Hunters Down Under s3

4 september
Pandore s2

5 september
Classified

17 september
Irreverent s1

18 september
Panhandle s1

25 september
Upload s2


FILMER 


Anyone but you 
Genre: Komedi/Drama 
Premiär på Viaplay den 13 september 
 
Efter en fantastisk första dejt blir Beas och Bens brinnande attraktion iskall - tills de oväntat återförenas på ett bröllop i Australien. Så de gör vad två mogna vuxna skulle göra: låtsas vara ett par. I rollerna som Beas föräldrar ser vi Rachel Griffiths och Dermot Mulroney.


Sleeping Dogs 

Genre: Krim/Mysterie/Thriller 
Premiär på Viaplay den 6 september 
 
Efter att ha genomgått en banbrytande Alzheimersbehandling, återupptar den före detta morddetektiven Roy Freeman (Russel Crowe) ett decennium gammalt fall som involverar det brutala mordet på en högskoleprofessor. Roy kämpar för att få tillbaka sitt minne och söker hjälp av sin tidigare partner. När de möter en magnetisk och mystisk kvinna utvecklas fallet helt annorlunda än första gången. Roy avslöjar ett komplicerat nät av motsägelser och hemligheter, och tvingas till sist möta en fruktansvärd verklighet. 

Chief of Station
Genre: Action/Thriller
Premiär på Viaplay den 27 september 

En före detta CIA-chef tvingas tillbaka in i spionagets undre värld när han får veta att hans frus död inte var en olycka. Här slår han sig ihop med en tidigare fiende för att reda ut en konspiration, som utmanar allt han trodde var sant. 

Secret Headquarters 
Genre: Action/Äventyr/Komedi 
Premiär på Viaplay den 20 september 
 
En ung pojke upptäcker det hemliga högkvarteret för världens mäktigaste superhjälte, gömt precis under hans hem. Som han dessutom måste försvara tillsammans med sina vänner när skurkarna attackerar. 


Mästerkatten 2 
Genre: Animation/Barn/Äventyr 
Premiär på Viaplay den 26 september
 
Den djärve lagbrytaren Mästerkatten upptäcker att hans passion för fara, och orädda våghalsighet, har tagit ut sin rätt. Mästerkatten har tappat räkningen och har gjort av med åtta av sina nio liv. Det finns en önskestjärna som kan återställa hans förlorade liv och han ger sig ut på en resa som leder honom in i den svarta skogen. 

 
Iron Man: Armored Adventures säsong 1 
Genre: Animation/Action/Äventyr 
Premiär på Viaplay den 20 september 

Tony Stark, arvinge till ett miljardimperium, lever ett liv i lyx fri att ägna sig åt sina favoritintressen; söka extrem spänning, lösa vetenskapliga mysterier och skapa häpnadsväckande uppfinningar. Men allt går fel när Tonys far dör i en olycka som nästan kostar honom själv livet. Med hjälp av sin teknologiska uppfinningsrikedom måste Tony nu agera superhjälte och bekämpa orättvisor, samtidigt som han tacklar tonårslivets tuffa vardag. Iklädd sin märkliga uppfinning, är Tony Stark anpassad för höghastighetsflygning, högteknologiska strider och högoktanig äventyr! Han är Iron Man.

HYR OCH KÖP


Horizon: An American Saga - kapitel 1 
Genre: Drama/Western 
Premiär på Viaplay den 9 augusti 

Kevin Costner regisserar och spelar huvudrollen i denna serie som utspelar sig i Vilda Västern under det amerikanska inbördeskriget mellan 1861 och 1865. Serien skildrar de många människornas blod, svett och tårar som ligger bakom krigets alla vinster och förluster. Costner tar med tittarna på en känslosam resa genom ett land som är i krig med sig självt, sett genom ögonen på familjer, vänner och fiender som alla försöker att förstå vad det verkligen innebär att vara en del av Amerikas förenta stater. 


Insidan ut 2 

Genre: Animation/Äventyr/Komedi 
Premiär på Viaplay den 20 augusti 
 
I Insidan ut 2 går Riley igenom puberteten och som ett resultat av det upplever hon nya mer komplexa känslor. När Riley försöker anpassa sig till tonåren, kämpar hennes gamla känslor med att acceptera möjligheten att de kan bli ersatta av nya.

Andra utvalda filmpremiärer på Viaplay i september

1 september
Paradise Hills
The Queens Corgi
The Last Witch Hunter
You're Not You
Askeladden i Dovregubbens Hall
The Bank Job
Prisoners
Nowhere Boy
The Fighter
Only the Brave
The Light Between Oceans
Killer Elite
Mark Felt
The Command
Jenny's Wedding
21 & Over
Kapringen
Masterminds
Biltz
The Family Man
Kutoppen
The Hundred-Foot Journey
Edge of Darkness
RED 2
Harsh Times
Walking on Sunshine
Wild Card
Triangle of Sadness
End of Watch
Warm Bodies
Man on a Ledge
The Big Wedding
Sabotage
Mechanic: Resurrection
The Mechanic
Safe
Testament of Youth
Need For Speed
The Young Victoria
RED
Memory
Espace Plan

3 september
Prestige

5 september
Gamer
Fisherman's Friend: One and All

6 september
The House of Magic

7 september
Monolith

9 september
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

12 september
Battle over Britain

14 september
Armageddon Time

17 september
Children of Men
The Last Stand
A Dog's Purpose
Patriots Day
Ternet Ninja
Angel has Fallen
Two Night Stand
Now You See Me
Limitless
Wonder
The Perks of Being a Wallflower
Now You See Me 2
This is 40
Knocked Up
The Spy who dumped me
The Awakening
Kon-Tiki

19 september
Sometimes I Think About Dying

21 september
Accused

28 september
The Book of Clarence

30 september
Studio 666

Kontakter

Jenny Nielsen

PR Project Manager

Presskontakt för vårt non-scripted/scripted innehåll och generella pressfrågor