Gå till huvudinnehåll

Viaplay lanserar HVOD-erbjudande i Sverige

6 augusti 2024 - Senast uppdaterad 7 augusti 2024

Viaplay Group lanserar ett nytt attraktivt erbjudande för alla film- och serieälskare i Sverige. Från och med idag kan svenska kunder dyka in i en värld av underhållning med det nya paketet "Viaplay Film & Serier med reklam" för prisvärda 99 kronor per månad. Lanseringen inleds med en kampanj där nya kunder erbjuds de första två månaderna för endast 49 kr per månad.

Det nya Hybrid Video On Demand-paketet (HVOD) är ett reklamfinansierat paket som erbjuder ett brett utbud av både lokala och internationella titlar, tittarfavoriter som Efterlyst, Svenska fall och Lyxfällan samt Viaplays dramaserier såsom Allt och Eva, Börje – The Journey of a Legend och Strandhotellet. Genom Viaplays samarbete med stora Hollywood-studios spetsas utbudet med en mängd spännande dokumentärer, högklassiga filmer och serier. Däribland alla säsonger av Outlander och andra favorit-titlar som John Wick, Bad Boys, S.W.A.T och The Equalizer.

- Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett strålande erbjudande – Viaplay med reklam till ett ännu lägre pris! Genom att presentera vårt fantastiska innehåll i ett nytt prisvärt paket blir Viaplay tillgängligt och relevant för en ännu större publik. Vi ser fram emot höstens spännande lanseringar som publiken nu kommer kunna ta del av även på HVOD, säger Christian Albeck, co-vd på Viaplay Group i Sverige.

Det nya HVOD-paketet är utformat för att erbjuda ett delvis reklamfinansierat och prisvänligt alternativ till svenska kunder som söker större flexibilitet och fler valmöjligheter när de väljer Viaplay. Med en månadsavgift på endast 99 kronor är HVOD ett konkurrenskraftigt alternativ till Viaplays nuvarande populära Subscription Video On Demand-paket (SVOD). Lanseringen inleds med en förmånlig kampanj där nya kunder erbjuds HVOD för endast 49 kronor per månad de första två månaderna.

Kontakter

Susanne Nylén

Head of PR & Communications Sweden

Presschef och talesperson för Viaplay och fri-TV i Sverige.