Nytt uppdaterat Paradise 2022

16 augusti 2021

Nordic Entertainment Group har beslutat att lansera ett nytt, uppdaterat Paradise-format. Paradise Hotel har i mer än ett decennium varit ett av NENT Groups mest uppskattade program och det är nu rätt tid att modernisera och förnya konceptet. Reality är alltjämt en mycket populär genre som NENT Group har höga ambitioner för. Under 2022 kommer därför NENT Group att tillsammans med Banijay Nordic och Mastiff att återkomma med ett nytt Paradise som kommer vara förstklassig underhållning, roligt, spännande och med ett nytt grepp kring ett älskat format.

I nya Paradise är huvudfokus att återspegla unga människors verklighet och vardag. Målet är att visa upp ett mer modernt och uppdaterat format med fokus på jämlikhet och mångfald. Det kommer att ske stora förändringar kring delar av de klassiska momenten, något vi ser fram emot att presentera nästa år. 

Nya Paradise kommer att lanseras under 2022. Fram till dess kommer inga fler säsonger att sändas i Sverige. Det betyder att höstsäsongen 2021 inte kommer att visas.

För ytterligare frågor vänligen kontakta:
Roberta Alenius, SVP och Head of Corporate Communications, på roberta.alenius@nentgroup.com eller 073 699 17 00